Jump to content


Photo
- - - - -

problem with audio clip???


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 amysho

amysho

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Locationhttp://www.amysho.com

Posted 18 September 2004 - 01:15 AM

Hey Jon,

On Sept 15 i paid for an audio file to be streamed for the next year (@19.95 or whatever) and i uploaded my tune. But it's not showing up on my profile page! Did i do something wrong? I am computer literate and thought i knew what i was doing... any suggestions? I don't wanna pay for somehtng that i ain't gonna get! Thanks for your time!!!

#2 quantumartist

quantumartist

    half science, half art, all bulls***!

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • Locationhttp://

Posted 20 September 2004 - 03:40 PM

Hey Jon,  

On Sept 15 i paid for an audio file to be streamed for the next year (@19.95 or whatever) and i uploaded my tune.  But it's not showing up on my profile page!  Did i do something wrong?  I am computer literate and thought i knew what i was doing... any suggestions?  I don't wanna pay for somehtng that i ain't gonna get!  Thanks for your time!!!


I appologize for any delay in response, I'll be sure to bring this to Jons attention right away!
Marion Mills
QuantumArtist (or QA for short)

http://Marionmills.StarSearchCasting.com

#3 Jonathan Parker

Jonathan Parker

    :)

  • Administrators
  • 38934 posts
  • Locationhttp://Jonathan-Parker.EliteCastingNetwork.com

Posted 21 September 2004 - 07:12 AM

Hi amysho,

I emialed you the day you paid $19.95 for the audio file to let you know that I had uploaded a test file into your account and it worke fine. In my email I asked that you please try uploading the file again and if you still have problems to email the audio file directly to me and I will take care of it.

Let me know if you are still having problems.

#4 kllee

kllee

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 13 May 2006 - 06:19 PM

I am using internet explorer - when I try to listen to an audio clip I get a box that appears to be using media player - it says to either download file or play file. I can't get either one to work.

#5 Jonathan Parker

Jonathan Parker

    :)

  • Administrators
  • 38934 posts
  • Locationhttp://Jonathan-Parker.EliteCastingNetwork.com

Posted 13 May 2006 - 09:52 PM

Can you tell me if this happens with every audio or video clip you try to listen to on everyones profile or if there is just one you have tested. If it is just one can you give me a link to that profile or some information so I can find the profile in our system and check to see if this is some bug?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users